vineri, 11 aprilie 2014

Simona Ferentz

Roxana Mihaela Constantinescu O POVESTE ADEVARATA

A fost odata o familie cu cinci copii si cu venituri modeste. Din nimic, cu un pretul imposibil de estimat.....copiii acestia au crescut frumosi, inteligenti , sunt o mandrie pentru noi, toti......Parintii si-au pierdut locuinta, poate si puterea, dar ei au crescut precum plantele, liberi, frumosi, instruiti si mai ales ambitiosi. Sunt cinci oameni remarcabili....Printre ei, Simona ...eleva a Colegiului National,, B.P. Hasdeu,, din Buzau , in ultima clasa.....In rastimpul de cand ne cunoastem am descoperit in aceasta minunatie de fata, un caracter remarcabil. A conceput un proiect despre istoria avocaturii din Buzau, scris si filmat, ( care a stralucit in originalitate ) ,cu care s-a prezentat la un concurs in Republica Moldova, am facut cot la cot voluntariat strangand ajutoare pentru copii si batrani sarmani, a invatat plangand in zbuciumul celor de acasa care nu reuseau sa faca fata greutatilor. Azi, SIMONA FERENTZ A FOST LAUREATA CU PREMIUL III la OLIMPIADA NATIONALA DE ISTORIE ! Stiu sigur ca ceea ce si-a propus, si anume sa devina un avocat de excelenta, se va implini. Mi-a demonstrat-o prin ambitie ! E un copil formidabil, care nu a beneficiat de un sprijin consistent, nu are indestularea altora, si nici macar linistea necesara....E fata care in zilele de Craciun a luat din Casa de copii din Berca, doua surioare, le-a oferit bucuria unei mese de familie, jucarii, spectacolul unui brad impodobit, din proprie initiativa.

As vrea ca un politician din cei ce se pregatesc sa ne trimita felicitari de Paste, sa ii ofere din toti banii ce ii pune la bataie, o bursa acestui copil care ne face cinste. L-as aprecia mai mult asa.....decat sa-i vad numele pe toti stalpii , pe afise cretate, care costa o avere.

Ma inclin in fata ta, Simona, a puterii tale extraordinare de a invinge necazurile, de a te dedica altora si a face ceva deosebit pentru tine, pentru dascalul tau, pentru oras..... Ne transformi numele in renume ! RESPECT ! Priviti cat e de frumoasa....de responsabila si mai ales de modesta ....... Fotografii din cronologie · Ieri la 16:17

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu